Sunday, March 2, 2014

Marion Caunter kembali langsing sepantas masa majlis cukur jambul anakCantiknya “set up” untuk majlis cukur jambul anak kedua Marion Caunter dan SM Nasarudin, Lana Rose ini. Terkagum sebentar Abang Nara dibuatnya. Tambah kagum apabila melihat Marion Caunter sudah kembali langsing seperti anak dara. Kalau tak silap Lana Rose baru berusia lebih kurang 4 bulan. Pantas sungguh!!! - abg nara


Tahniah pada Marion dan suami semoga anak ini menjadi anak yang solehah. Sedap namanya Lana Rose macam cerita inggeris zaman dulu-dulu. Memang tabik spring kat Marion pandai menjaga badan agar nampak langsing dengan pantas. Orang yang jadi public figure ini, memang akan tertekan kalau tak nampak cantik seperti biasa. Tapi jadikan ia sebagai semangat untuk lebih langsing dan cantik. 

Penaja

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas