Tuesday, March 11, 2014

Hanez Suraya Failkan Saman Terhadap Bekas Pembantu Peribadi


Pelakon Hanez Suraya telah memfailkan saman terhadap bekas pembantu peribadinya yang dikenali sebagai Mohd Fairus Mohd Lazim, 28, berhubung kenyataan memfitnah yang dimuat naik di laman sosial pada tahun lalu. 

Hanez dalam tuntutannya mendakwa Mohd Fairus telah memfitnah dan mengaibkannya menerusi akaun Instagram 'DashaSultan' dan Twitter menerusi akaun 'Dasha_Sultan pada 30 September hingga 15 Oktober tahun lepas.

Malah, Mohd Fairus juga didakwa memburukkan dirinya kepada rakan lain, rakan artis dan sering menghubungi wartawan untuk menceritakan perihal dirinya.

sebelum ini, Hanez ada mengarahkan Mohd Fairus untuk membuat permohonan maaf dan selepas permohonan maaf tersebut dibuat, Mohd Fairus telah 'retweet' semula tweet daripada akaun yang lain dengan tujuan untuk memalukannya.

Hanez Suraya mendakwa perkataan-perkataan fitnah itu membawa maksud bahawa beliau merupakan seorang pelakon yang sombong, kedekut, tidak menghormati orang lain, mata duitan, lupa diri, sering bermuka-muka dan tidak berfikiran matang.

Beliau menuntut ganti rugi khas, ganti rugi am, ganti rugi teruk, ganti rugi teladan, kos, faedah, satu injunksi untuk menghalang defendan daripada terus menyebarkan fitnah terhadapnya. - mediahiburan

Semoga dipermudahkan segala urusan, sebagai manusia walaupun kita tak suka pada majikan kita agak-agaklah jangan lah sebarkan segalanuya di media sosial, tambah pula majikan tu cari makan dengan kerjaya artis, selebriti dan perlukan ramai peminat. Kalau peminat dah tak suka, camne artis nak dapat jobs, sebagai pembantu peribadi kenalah bersabar atas segalam masalah dengan majikan. Sebagai majikan kalau kita layan orang bawahan kita dengan baik, mereka juga akan bela kita dan sokong kita tatkala kita berada dalam kesusahan. Beringat sebelum terlambat.


Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas