Tuesday, March 4, 2014

Gambar Teater Muzikal Erra, Awie dan Ziana




Menurut pengarah filem pecah panggung 90-an antaranya seperti ‘Sembilu’ dan ‘Sembilu II’ itu juga, beliau bangga melihat ketiga- tiga anak didiknya itu berjaya menghayati watak & menguasai pentas dengan begitu baik sekali. “Saya nampak Awie, Erra dan Ziana berjaya menguasai pentas dan menghidupkan watak mereka dengan begitu berkesan di pentas tadi (malam tadi). Tahniah kepada mereka juga kepada pengarah konsert ini, Erma Fatima”  “Ia satu nostalgia yang cukup bermakna. Sepanjang menyaksikan konsert ini, ada beberapa babak yang buat saya menitiskan air mata. Saya terkenangkan perangai Awie, Erra dan Ziana sewaktu di zaman mula-mula saya mengarahkan mereka dalam filem-filem saya dahulu. Teringat kembali gelagat mereka ini” - rotikaya

Feredea pun peminat filem-filem Erra, Ziana dan Awie. Tapi kalau nak bawa konsep yang sama di panggung dah tak boleh diterima masyarakat. Zaman sekarang filem lebih mencabar orang nak tengok lebih aksi, kreativiti dan lawak. Konsep teater ni pun masih lagi baru dan sekarang dah ramai orang datang tengok teater. Kesian juga yang tinggal jauh-jauh pun datang. 



Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas