Saturday, March 8, 2014

Gambar Syamsul Yusof Bernikah

DAMANSARA: Walaupun keadaan kesihatan pengarah filem popular, Syamsul Yusof, 30, masih belum pulih, namun pernikahannya dengan Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin tetap diteruskan.

Syamsul yang terkenal dengan filem KL Gangster dinikahkan dengan Sarah, 29, oleh Penolong Pendaftar Nikah Kariah Alfadhil Ustaz Mat Syaharuddin Al Rashid Mat Isa tepat jam 10.30 pagi di masjid Al-Mukarramah, di sini, hari ini.Dengan hanya sekali lafaz, Syamsul sah menjadi suami kepada Sarah yang berwakil walikan ayahnya, Megat Kamaruddin Megat Shamsuddin.

Sarah, yang juga seorang pelakon menerima mas kahwin RM1,111 dan wang hantaran RM10,000 berserta barangan hantaran termasuk komputer riba, telekung dan senaskhah Al-Quran.hak lelaki membawa tujuh dulang hantaran berbalas sembilan.Majlis mulai jam 10.15 pagi itu turut dihadiri kira-kira 200 ahli keluarga terdekat pasangan pengantin. - metro

Tahniah pada Syamsul dan Sarah Liyana. Lelaki paling diminati ramai perempuan akhirnya berakhir bernikah. Semoga bahagia sehingga ke syurga. Semoga Syamsul cepat sembuh. Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas