Friday, March 14, 2014

Diana Danielle Rancang Mahu Tambah Anak 3 Tahun Lagi


 https://play.google.com/store/books/details/Feredea_Katrina_Kahfi?id=HFLLAgAAQBAJ


Bercakap kepada Sinar Harian juga, isteri kepada Farid Kamil ini turut mendedahkan perancangan beliau untuk menambah anak dalam tempoh tiga tahun akan datang dan turut menjelaskan kenapa tubuh badannya kini semakin kurus gara gara anaknya, Muhammad.

“Sebenarnya, berat badan saya sama sahaja seperti dulu. Seperti wanita hamil lain, saya juga mengalami penurunan berat badan setelah melahirkan anak. Saya juga tidak mengamalkan diet — tetapi setiap kali makan, saya akan lebihkan sayur-sayuran”

“Itu adalah masa terbaik kerana kami mahu memastikan Muhammad mendapat kasih sayang yang tak berbelah bahagi daripada orang tuanya. Saya akan pastikan Muhammad juga mendapat pendidikan agama terbaik selepas ini,” tambahnya lagi. sinar harian

Jarak 3 tahun tu memang cukup bagus untuk perkembangan bayi agar mereka dapat belaian kasih sayang seorang ibu dengan sepenuhnya. Selain dari jarak umur perancangan keewangan juga kenalah mantap bila nak tambah anak satu lagi. Kita nak bagi kehidupan yang selesa pada anak-anak kenalah buat yang terbaik..


Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas