Saturday, March 1, 2014

Claudia ditawar RM5.5j untuk satu malam

New York: Supermodel Claudia Schiffer mendedahkan bahawa dia pernah ditawarkan habuan £1 juta (RM5.46 juta) untuk menghabiskan malam bersama seorang putera Arab.Namun, jelitawan dari Jerman itu berkata, wang gagal mengaburi matanya dan tawaran lumayan itu ditolak. Kata Claudia, menjadi ratu catwalk dan seorang daripada wanita paling banyak mendapat tumpuan lensa kamera mendorong kepada pelbagai situasi luar biasa. 

“Saya pernah melalui pelbagai pengalaman yang pelik dan satu daripadanya ialah tawaran yang diterima daripada seorang putera Arab. “Dia bertanya sama ada dia boleh menyewa saya untuk makan malam dengan bayaran lumayan. “Saya menolaknya, tetapi seorang supermodel lain menerima tawaran berkenaan,” katanya. Claudia, 43, bukan bintang berprofil tinggi pertama yang menolak pelawaan sedemikian. 

https://play.google.com/store/books/details/Feredea_Power_Misteri_Nelayan_Terperangkap_di_Alam?id=8AJ8AgAAQBAJ
Pada 2010 Myleene Klass mendedahkan dia menerima tawaran makan tengah hari bersama pelakon senarai A Hollywood. Claudia juga mengakui dia terpaksa menyembunyikan sifat pemalunya di sebalik dunia peragaan. “Namun, sifat itu dapat diatasi ketika saya bermekap dan mengenakan pelbagai pakaian untuk peragaan,” katanya. - Agensi

Memanglah kalau nak ikutkan ada ramai lelaki yang kaya sanggup bayar berapa saja asalkan mereka dapat tidur dan bersama dengan supermodel, penyanyi, pelakon yang mereka suka. Tapi kalau dah tua tak ada sapa yang nak, boleh la cerita je...tuk tambah perisa bagi top hehehe.


Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas