Saturday, March 8, 2014

Anwar Mungkin Tidak Bertanding di Kajang


PUTRAJAYA - Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat, Datuk Seri Anwar Ibrahim dijatuhkan hukuman penjara lima tahun oleh Mahkamah Rayuan di sini semalam selepas disabitkan bersalah meliwat bekas pembantu peribadinya, Mohd. Saiful Bukhari Azlan enam tahun lalu.

Panel tiga hakim diketuai Datuk Balia Yusof Wahi yang bersidang bersama Datuk Aziah Ali dan Datuk Mohd. Zawawi Salleh sebulat suara memutuskan demikian selepas membenarkan rayuan pendakwaan untuk mengetepikan keputusan Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur yang melepas dan membebaskan tertuduh pada 9 Januari 2012.

Anwar dituduh meliwat Mohd. Saiful, ketika kejadian berumur 23 tahun, di Kondominium Desa Damansara, Kuala Lumpur antara pukul 3.10 petang dan 4.30 petang 26 Jun 2008.

Hakim membenarkan hukuman ke atas Anwar ditangguhkan sementara menunggu rayuan di Mahkamah Persekutuan dengan jaminan RM10,000 - kosmo

Pada penyokong-penyokong haraplah bersabar atas segala ketentuan dari Allah. Tidak ada suatu zarah pun boleh bergerak tampa ketentuannya. Semua yang terjadi pasti ada hikmah di sebaliknya. Jangan kita cari kesalahan dan cuba tingkatkan jati diri demi masa depan negara kita amin. 


Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan
https://play.google.com/store/books/details/Feredea_Power_Misteri_Nelayan_Terperangkap_di_Alam?id=8AJ8AgAAQBAJ

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas