Sunday, February 23, 2014

Shila Masuk Program Realiti China Sekali Lagi

Selepas menjuarai pertandingan 'Asian Wave 2012', penyanyi Shila Amzah sekali lagi menguji kemampuannya dengan menyertai program realiti terbaru berjudul 'I Am a Singer' di China. 

Menerusi akaun Instagram Shila dan akaun yang dibuat khas oleh peminatnya, beberapa gambar poster telah dimuat naik di samping cara-cara untuk menonton rancangan itu menerusi pelbagai saluran yang disediakan.  
"Bagi pengguna komputer riba atau komputer, anda boleh layari http://www.fengyunzhibo.com/tv/hunanweishi.htm. Ia akan disiarkan pada Jumaat, jam 8 malam.
https://play.google.com/store/books/details/Feredea_Power_Misteri_Nelayan_Terperangkap_di_Alam?id=8AJ8AgAAQBAJ 
"Jadi tak ada alasan untuk menonton persembahan Shila dalam 'I am a Singer'. Terima kasih kerana memberi sokongan," tulis Shila menerusi akaun Twitternya. 

Kepada peminat Shila, jangan ketinggalan memberi sokongan kepada penyanyi kesayangan anda ini. Tidak mustahil untuk Shila mengharumkan nama negara sekali lagi.  - mediahiburan

Salute! dengan Shila berani masuki realiti show buat kali ke dua di China pula tu...
Feredea akui bukan mudah untuk menembusi industri hiburan di negara asing. Indonesia saja pun dah susah, tapi kemampuan Shila membuktikan keberanian mencuba mengatasi segalanya.
Superb website realiti show China http://www.fengyunzhibo.com/tv/hunanweishi.htm

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas