Sunday, February 16, 2014

Pompei II Filem Wayang Terkini February 2014Ini adalah filem Pompeii. Memang dah lama ikut filem ini daru dulu lagi. Mengisahkan sebuah kuasa besar dan kaya yang dipenuhi dengan noda dan dosa akhirnya ditengelamkan oleh Allah dengan letusan gunung berapi dan banjir yang amat dasyat. Kisah ini adalah kisah benar dan ada dalam sejarah. Feredea rasa mungkin pada masa itu mereka dah didatangkan nabi untuk kembali kepada jalan yang benar. Akhirnya manusia itu di jadikan seperti batu-batu dari tanah-tanah gunug berapi dan campuran air. Memang ajaib.

Batu ni didapati di museum di Pompei Italy. Setiap tahun 2.5 juta pengunjung datang melawat di musuem dan kawasan Pompei. Insyallah Feredea akan melawat ke sana nanti. Kisah ini dapat mengingatkan kita agar sentiasa berasa kerdil walaupun punyai segalanya di dunia berbanding dengan kuasa Allah yang Maha Hebat. No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas