Wednesday, February 5, 2014

Penampilan Terkini Yasmin Setelah Melahirkan Noah

HAMPIR tiga bulan bergelar seorang ibu, pelakon dan pengacara Yasmin Hani Richardson kelihatan cukup riang dan gembira ketika tampil bersama anak sulungnya, Noah Ismail Wong sewaktu majlis pelancaran rancangan Selebriti Materniti di TGV One Utama, Petaling Jaya, Selangor pada minggu lalu.


Dengan imej baharu berambut pendek ternyata menyerlahkan lagi penampilannya sekarang. Malah, dia turut ditemani oleh suami tercinta, Sha'arin Mohammed Razali ke majlis tersebut.

Menceritakan pengalamannya kali pertama bergelar ibu, Yasmin, 34, berkata, pada mulanya dia mengakui agak kelam-kabut dan terpaksa membiasakan diri dalam menguruskan anak kesayangannya itu.

"Saya tidak menggunakan khidmat pembantu rumah dan bergilir-gilir bersama suami menjaga Noah. Kalau diikutkan memang tidak cukup tidur tetapi rasa seronok melihat perkembangan anak yang semakin membesar. "Lagipun suami sangat banyak membantu menguruskan rumah tangga apabila saya sibuk menjaga anak kami. Menariknya, kalau ada masa terluang suami akan memasak di dapur," ujarnya dengan penuh ceria. - kosmo

Baguslah kalau suami isteri bergilir-gilir jaga anak, bukan senang nak jaga anak bersama-sama sekirannya keduanya berkerjaya, tapi semuanya tidak mustahil. Kalau betul-betul nak jaga anak dan bersama dengan anak apa saja boleh di lakukan. Ada ramai ibu-ibu yang bekerjaya pergi kerja pagi2 buta, balik malam, lepas tu outstation lagi...tup-tup anak pun dah besar....masa anak kecil tak ada masa nak bermain-main...memang ianya satu kenangan yang sangat indah tapi tak dapat sebab tersepit dengan kerjaya dan keluarga. Beruntung Noah dapat mama dan papa macam YasminMontokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas