Sunday, February 16, 2014

Neelofa: Cari Duit Sebanyak Mungkin, Baru Fikir Kahwin

https://play.google.com/store/books/details/Feredea_Katrina_Kahfi?id=HFLLAgAAQBAJ
Satu sambutan meraikan ulangtahun kelahiran beliau yang juga kejutan telah diadakan oleh ibu Neelofa sendiri di One World Hotel, Bandar Utama yang dihadiri oleh rakan terdekat, ahli keluarga dan rakan rakan media. Bercakap kepada Harian Metro, Neelofa mengakui yang sebelum ini ianya merupakan satu cita cita untuk mendirikan rumahtangga pada usia 25 tahun namun selepas muhasabah diri nampaknya niat itu telah diperbetulkan. “Saya muhasabah diri. Baik jangan kahwin dulu jika belum bersedia kerana perkahwinan adalah fasa kehidupan yang lebih mencabar, selain membabitkan tanggungjawab yang besar. Ia bukan perkara boleh dibuat main-main. Kalau boleh, biarlah berkahwin sekali seumur hidup”


“Saya mahu mencari duit sebanyak yang boleh. Apabila semua impian saya tercapai, barulah boleh fikirkan soal kahwin,” tambahnya lagi yang baru sahaja pulang dari Amerika Syarikat selepas menamatkan kursus lakonan di sana. - rotikaya

Neelofa memang seorang yang matang dalam berfikir, kebanyakan perempuan masa umur dia sibuk nak cari pasangan anak lelaki orang kaya-kaya. Pastu rebut-rebut, merampas la macam-macam masa time tu. Dia ingat kalau tak dapat pasangan yang kaya masa depan dia akan berakhir. Tapi Neelofa cari duit sendiri kayakan diri sendiri dari mengharapkan orang lain. Memang terbaik....patut dicontohi. Kita kena yakini kemampuan diri sendiri dari banyak mengharapkan orang lain. 


Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas