Wednesday, February 5, 2014

Misha Omar Bakal Bernikah Dengan Pilot

sepadan
PETALING JAYA: Penyanyi Misha Omar mengumumkan bakal mengakhiri zaman bujangnya pada Mei depan bersama juruterbang Syarikat Penerbangan Malaysia (MAS) Firos Ezzwan Rossly, 32.

Misha atau nama sebenarnya, Samihah Omar, 32, berkata, dia yang sepatutnya melangsungkan perkahwinan pada 21 Februari ini terpaksa menangguhkan perkahwinan itu bagi menghormati kematian ayahnya, Omar Ismail pada 30 November lalu.

"Insya-Allah kami akan berumah tangga pada bulan Mei ini namun tarikh sebenar akan diberitahu selepas kad jemputan siap untuk diedarkan.

"Kami terpaksa menangguhkan perkahwinan pada sehingga Mei depan bagi menghormati tempoh habis edah ibu saya pada minggu kedua April. "Ia juga sebagai mengambil keberkatan bulan Rejab dalam kalender Islam," katanya kepada media pada majlis minum petang di Restoran Delicious, One Utama, di sini, Selasa.

Sementara itu, Misha berkata majlis pernikahan dan resepsi akan dijalankan secara serentak di Kota Bahru, Kelantan dalam keadaan sederhana.Katanya, kedua-dua pihak juga bersetuju menyerahkan hantaran lima dulang berbalas lima tanpa barangan berjenama dan wang tunai.

http://books.google.com.my/books?id=7gqoAgAAQBAJ&source=gbs_slider_user_shelves_7_homepage"Adat masyarakat Kelantan tiada wang hantaran tetapi hanya mas kahwin. Bagaimanapun saya telah meletakkan syarat bahawa tidak mahu wang tunai. "Begitu juga sebarang barangan berjenama sebagai hantaran, bagi saya itu tidak penting, sebaliknya saya mahu barang yang boleh dikenang dan menjadi simbolik kepada perkahwinan kami," katanya. - mstar

Bertuahnya siapa dapat Misha Omar, tak nak barang jenama tapi kalau dapat barang emas, tak kan nak tolak, hehe. Memang simbolik kenangan yang akan disimpan sampai ke anak cucu. Barang-barang jenama cepat je rosak, tapi emas tetap ada nilai. Apa pun semoga perkahwinan ini dapat berjalan dengan lancar dan dipermudahkan segala urusan. 


Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas