Wednesday, February 26, 2014

Lelaki yang didakwa menyembelih anak bongsunya mengaku masih sayang pada anak-anak

KAJANG - Lelaki yang didakwa menyembelih anak bongsunya serta mencederakan dua lagi anak perempuannya memberitahu Mahkamah Majistret di sini semalam bahawa dia menyayangi anak-anaknya itu.

Norazman Mohammad, 43, yang hadir ke mahkamah semalam dengan keadaan kepala masih berbalut membuat pengakuan tersebut dengan tenang di hadapan Majistret A. Jalil Salam Muhammad.- kosmo
https://play.google.com/store/books/details/Feredea_Katrina_Kahfi?id=HFLLAgAAQBAJ
Semoga dia insaf di dalam penjara. Semua manusia tidak terlepas dari melakukan kesalahan. Tapi bila kita bertaubat dan insaf, walau segunung dosa Allah akan ampunkan kecuali dosa syirik. Sebagai bapa kita hendaklah sentiasa menjaga amanah anak dengan baik. Ada orang tak ada anak, dia senang-senang sembelih anak. Adus tak tahu betapa siksanya kematian anak tu. Semoga rohnya dicucuri Allah. Semuanya akan dituntut dan disoal di hari pembalasan. Bertaubatlah sebelum terlambat.
No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas