Sunday, February 9, 2014

Kongsi Gelap Pak Arab di Bukit Bintang


https://play.google.com/store/books/details/Feredea_Katrina_Kahfi?id=HFLLAgAAQBAJ
Kuala Lumpur: Pelacuran, dadah, pergaduhan dan prebet sapu. Itulah onar segelintir pak Arab yang semakin mendominasi kawasan Bukit Bintang di ibu kota hingga menjadikan lokasi itu bagaikan ‘zon merah’ di rantau Asia Barat. Malah, siasatan Metro Ahad mendapati samseng Arab mengambil alih kuasa dari kumpulan kongsi gelap tempatan, terutama di sekitar premis di jalan utama, hingga makin berani menimbulkan pelbagai masalah sosial di kawasan yang kini turut dikenali sebagai Ain Arabia. 
Sebelum ini kehadiran mereka sebagai pelancong diterima dengan tangan terbuka, namun kini tindakan segelintir samseng berkenaan menimbulkan rasa kurang senang dalam kalangan penduduk tempatan.  Kegiatan menjengkelkan itu didedahkan kepada Metro Ahad oleh pemandu teksi dikenali sebagai Alim, 37, yang lebih 10 tahun memandu teksi sekitar ibu kota. - metro

Memang kebanyakan orang-orang arab yang datang kat negara kita ni banyak yang tak betul dari yang betul-betul islamik. Sekarang ni Bukit Bintang pulak yang dia nak kawal. Sebelum kedatangan mereka ni, kebanyakan kongsi gelap dari kalangan orang cina. Hah! baru kena buku dan ruas, kongsi gelap cina lawan dengan kongsi gelap arab. Dah sah! aku tengok orang arab abis beli rumah-rumah kedai di area bukit bintang, tak lama lagi makin banyaklah kedai-kedai jual barang-barang arab. Kalau barang yang baik tak pe, ini dadah, perempuan. Huh! kalau dah nama kongsi gelap itulah bisnes utama, judi, jual perempuan, jual budak, jual dadah. Hati-hatilah dengan orang-orang arab kat area KL ni, ramai yang penipu. 


Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas