Thursday, February 13, 2014

Hisyam Hamid Selesa Ulang Alik KL ke Singapura

 Pelakon yang berasal dari Singapura, Hisyam Hamid tidak akan membawa isteri dan dua anaknya berpindah ke Kuala Lumpur buat masa ini. Hisyam, 29, berkata, dia lebih selesa berulang-alik dari Singapura ke Kuala Lumpur disebabkan anak-anaknya bersekolah di negara itu. "Salah satu sebab saya tidak mahu berpindah ke Kuala Lumpur kerana anak-anak saya bersekolah dan masih kecil.

"Buat masa ini saya lebih selesa berulang-alik dari Singapura kerana itu pilihan terbaik buat masa ini," katanya kepada mStar Online. Hisyam ditemui pada sesi jelajah Drama Festival KL serta Pra-tonton drama Ariana Rose dan 7 Suami di One Utama di sini, Selasa. Selain Hisyam turut hadir ke majlis tersebut adalah Keith Foo, Nabila Huda, Hanes Suraya dan Arja Lee. Bagaimanapun kata Hisyam, jika kariernya di Malaysia semakin stabil pada masa hadapan berkemungkinan dia akan membawa keluarganya berpindah ke negara ini. - mstar


Semoga sukses di Malaysia. Kat sinilah tempat orang-orang singapura datang mencuba nasib. Di singapura nak harapkan pasaran kat sana memangla kecik dan tak ada harapan nak berkembang maju.

Wapkan Wajah Anda Setiap Hari Pasti Nampak Lebih Cerah, Lembut dan Lebih Muda dari Usia

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas