Sunday, February 16, 2014

Hanya di India

Kalau guna botol2 ni memang la pelik, tapi di india biasa je..hehaha
Ini gambar honey moon agaknya 
gile, ke camnelah orang-orang yang berada dalam tren ni, tak bergerak la...kesian pada perempuan dan kanak2

tak tahu la apa nak cakap kalau dah terpaksa nak buat camne

Ini masuk tak payah bayar agaknya

macam ini pun ada...aduss

Di india memang pelik-pelik, yang kaya bertambah kaya, yang miskin bertambah miskin....kesian
https://play.google.com/store/books/details/Feredea_Katrina_Kahfi?id=HFLLAgAAQBAJ

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas