Friday, February 7, 2014

Gambar Fahrin Melamar Tepi Jalan


Betulkah ini Fahrin?

Sekitar tahun lepas, Fahrin pernah meluahkan hasratnya untuk mencari teman hidup dari kalangan guru sekolah namun sehingga kini masih belum ura-ura yang pelakon itu akan mengakhiri zaman bujangnya.
Bagaimanapun pada minggu lepas, Fahrin secara tiba-tiba memuat naik sekeping foto di Instagram menunjukkan dirinya sedang melamar di tepi jalan.
Foto yang berserta caption ‘The Proposal…. Will you???’ itu telah menarik perhatian sebahagian besar pengikutnya di laman sosial tersebut dan kebanyakannya menyatakan kesudian mereka untuk berkahwin dengan Fahrin.
Adakah Fahrin sudah bersedia untuk bergelar suami atau ianya sekadar gimik lakonannya untuk sesebuah drama atau filem sahaja? - meletop.com
https://play.google.com/store/books/details/Feredea_Katrina_Kahfi?id=HFLLAgAAQBAJLelaki kalau memilih sangat memanglah susah nak dapatk calon isteri. Kena ingat perempuan yang sesuai buat isteri lain dari perempuan yang dibuat kawan, gf, kekasih gelap ke..hehehe... Kalau dapat kesemuanya memanglah beruntung...tapi tak semua orang yang bertuah. Nak tunggu yang perfect memanglah lambat. Berdoa dan berusaha itulah langkah yang terbaik

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas