Saturday, February 22, 2014

Di sebalik tabir Konsert Teaterikal Erra, Awie dan Ziana


Khusus untuk peminat setia Awie, Erra Fazira dan Ziana Zain, saksikan video di sebalik tabir sesi fotografi yang berlangsung bersama Media Hiburan, baru-baru ini. 

 

Gabungan mantap mereka yang begitu dikenali menerusi filem-filem 'box office' 90-an bakal dapat disaksikan semula menerusi Konsert Teaterikal Suara Kita yang akan berlangsung di istana Budaya pada 3 hingga 9 Mac ini. - mediahiburan

Feredea jadi tukang promote pulak diorang punya konsert. Ha! Ha! Ha!, tapi aku rasa memang ramai peminat Erra, Ziana dan Awie yang masih lagi setia bersama mereka. Erra dan Ziana pula masih lagi cantik tak macam makcik-makcik 40an. Jadi sesiapa yang takut tua dan tak akan ramai peminat ternyata salah. Kalau dah ada ramai followers, tua pun orang still lagi suka apa....hehehe

Penaja
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas