Thursday, February 13, 2014

Dato Siti Akan Blok Peminat Yang Bakal Mencetuskan Fitnah

Datuk Siti Nurhaliza sememangnya cukup aktif di Instagram. Saban hari, ada sahaja gambar yang dimuat naik untuk tatapan peminatnya.

Bercakap tentang senario hari ini tentang keberanian artis dan peminat dalam meluahkan pendapat atau rasa tidak puas hati, Siti yang mempunyai pengalaman selama 18 tahun dalam industri hiburan dia mempunyai cara yang cukup mudah untuk menguruskan sesuatu isu di laman sosial.

"Jika saya lihat komen itu agak sensitif dan boleh menimbulkan fitnah atau kontroversi yang lebih besar saya akan block orang itu atau padamkan komen tersebut.

"Selalunya sebelum memuat naik sebarang gambar atau komen, saya akan berfikir panjang, apa impak yang akan berlaku selepas itu. Salah diri sendiri jika meletakkan sebarang gambar kemudian dikutuk oleh orang ramai. Jika tidak mahu dicemuh baik fikir dulu sebelum letak apa-apa di laman sosial," kata Siti.

Feredea suka dengan style dato siti, bukan mudah nak bergaya dengan berhijap. Pemilihan tudung dan baju memainkan peranan, adakalanya kita akan nampak macam selekeh. Tapi, kalau kena dengan gaya boleh nampak professional dan bergaya.

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas