Saturday, February 8, 2014

Benar hubungan kami sedang serius - Aiman

Benar hubungan kami sedang serius sejak setahun lalu dan sebelum ini saya mengelak menjawab pertanyaan itu kerana beranggapan ia tidak manis untuk diperkatakan secara terbuka”

“Percaya atau tidak saya ini seorang yang sangat konservatif dan tradisional apabila berbicara perkara sebegini,” ujar Aiman Hakim.
https://play.google.com/store/books/details/Feredea_Katrina_Kahfi?id=HFLLAgAAQBAJBercakap tentang alasan mengapa merahsiakan hubungan mereka, Aiman Hakim berkata yang beliau bimbang dengan kata kata negatif yang bakal dilemparkan orang ramai tentang hubungan mereka berdua yang mungkin boleh menyakitkan hati keluarga masing masing. - rotikaya
Masing-masing masih lagi muda dan baru dalam industri hiburan tanahair, nama pula semakin meningkat naik, lebih baik kahwin awa-awal. Selalunya kalau dah fames dan popular sangat susah nak kahwin sebab banyak sangat kena fikirkan. Ramai lelaki yang dah popular dan berjaya tak mahu berkahwin macam-macam sebab antaranya kesibukan dan belum temui yang bersesuaian. 
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas