Friday, February 14, 2014

Almy Nadia Terkejut Fizz sudah dedahkan berita perkahwinan

Kata Almy Nadia menerusi Harian Metro hari ini:-
Saya tidak jangka sebenarnya. Terkejut juga bila dia dedahkan. Terkejut juga bia Fizz cakap dia sudah dedahkan (berita perkahwinan)kepada media tadi (semalam). Asalnya kita rancang hendak dedahkan mungkin pada Mac atau April nanti.
Sebab macam terlalu awal juga sebenarnya. Patut simpan (rahsiakan) lagi, tetapi mungkin dia bosan asyik diajukan pertanyaan kahwin, jadi dia dedahkan juga.
Untuk makluman anda, Almy Nadia dan Fizz Fairuz telah bertunang 22 Oktober 2013. Namun pertunangan ini dirahsiakan kerana takut ada pihak yang kurang senang. Kata Almy kepada Mstar Online:-
Saya bukan sengaja merahsiakan pertunangan kami pada tahun lalu, ia adalah permintaan kedua-dua keluarga agar tidak timbul perkara yang tidak diingini. Perkara seperti ini, ada orang suka ada juga yang tidak suka, sebab itu saya lebih selesa ia diumumkan selepas kad jemputan kahwin siap nanti. Tapi Fizz telah umumkannya awal.
Selepas berbagai perkara yang terjadi selama lapan tahun hubungan kami, saya lebih berhati-hati untuk bercakap. Apa-apa pun kita hanya merancang dan tuhan yang menentukan segalanya
Tahniah pada Almy dan Fizz yang bakal berkahwin tak lama lagi. Semoga dipermudahkan dan kekal perkahwinan sehingga ke syurga. Bila mana nak berkahwin memang akan datang banyak ujian, kena banyak bersabar.

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas