Saturday, February 22, 2014

Adi Putra Buka Agensi Umrah

“Bila kita ceburi bidang baharu, semua perkara kita perlu belajar. Bila wujudkan Hadid Travel & Tours saya tahu bidang ini tidak ada kena mengena dengan dunia lakonan yang sudah saya lalui selama 13 tahun,” ujar Adi Putra.

“Kumpulan pertama yang diuruskan saya akan berlepas ke Tanah Suci Mekah pada 13 Mac ini. Saya juga akan ke sana tetapi bukanlah sebagai ustaz pengiring, tetapi sekadar menguruskan segala urusan sahaja. Kami akan sediakan ustaz yang lebih arif untuk membantu mereka”
https://play.google.com/store/books/details/Feredea_Katrina_Kahfi?id=HFLLAgAAQBAJ

Mempunyai nama besar dalam dunia hiburan, Adi Putra bagaimana pun nafikan yang beliau menggunakan namanya sebagai pengaruh untuk melariskan pakej umrah syarikatnya namun tidak menolak untuk turut serta ke Mekah setiap bulan.

Dan apabila sibuk dengan dunia perniagaan sekarang, pastinya para peminat ingin tahu sama ada Adi Putra akan meninggalkan dunia lakonan yang banyak menaikkan namanya selama ini.

“Saya tidak akan tinggalkan dunia lakonan, soalnya semua masih sama”

“Saya anggap ini permulaan baharu dan saya tidak perlu tinggalkan apa-apa. Sebelum ini juga saya akan fokus untuk semua kerja yang saya lakukan, sama juga untuk perniagaan ini,” tambah pelakon ini lagi. (rtky/eka)

Baguslah semoga bertambah keberkatan dan kebahagiaan keluarga ni. Bisnes buat umrah memanglah bagus.

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas