Tuesday, January 21, 2014

Zizan Bakal Kahwin 2014

"Ya, sejak berusia 25 tahun, saya memang telah memasang niat untuk berkahwin pada usia 30 tahun. Insya-Allah jika tiada halangan, memang saya ingin menamatkan zaman bujang pada tahun ini," katanya ringkas. Namun kata Zizan, hal yang barangkali membuat rencana itu sedikit tersekat adalah kerana kesibukannya.
https://play.google.com/store/books/details/Feredea_Pertarungan_Antara_Dua_Alam?id=D6WaAgAAQBAJJawab Zizan yang disua tentang jarak usia antaranya dengan Emma sebanyak sembilan tahun dan keperluannya menunggu tempoh matang pelakon lawa itu untuk disunting sebagai suri, katanya, faktor usia bukan penentu.

Sebagai seorang lelaki yang telah mantap dari segi ekonomi dan usia 30 tahun, jujurnya luah Zizan dia memang berniat untuk berkahwin pada tahun ini. Bagaimanapun sebagai manusia, merencana itu mudah, namun perjalannya ditentukan Allah. - kosmo
Siapa yang tolak lamaran Zizan ni memanglah rugi, dah la kaya, berjaya dan pandai buat lawak. Mesti riang gembira rumah tangga, anak-anak pun suka dapat bapa yang penyayang dan pandai buat lawak.
No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas