Sunday, January 26, 2014

Wanita Buang Bayi Kantoi dalam Video CCTV Masjid

https://play.google.com/store/books/details/Feredea_Pertarungan_Antara_Dua_Alam?id=D6WaAgAAQBAJKANGAR: Polis Perlis memburu suspek yang dipercayai dalang dalam kejadian buang bayi di Masjid Alwi di sini Khamis lalu. Imej suspek dirakam pada kamera litar tertutup CCTV masjid berkenaan dan kini diteliti polis. Pihaknya memohon bantuan orang ramai yang mengenali suspek wanita yang dirakam itu agar menghubungi balai terdekat. Sebelum ini Harian Metro melaporkan kejadian buang bayi di dalam tandas sebuah masjid di sini. - metro
Kalau diperhatikan secara terliti bayi dia mungkin dah mati masa dia masukkan dalam baju dia. Kesian betul, kalau tak nak anak tu, bagilah pada orang yang memerlukan, insyallah bayi itu akan selamat. Harap semua masjid pasang CCTV, agar segala gejala buang bayi di masjid akan dibuka. 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas