Saturday, January 25, 2014

Terpaksa Serah Anak Kembar Kepada Sindeket

Kuala Lumpur: Dia dijanjikan pekerjaan sebagai jururawat, namun dipaksa menjadi ibu tumpang sebelum melalui episod paling menyedihkan apabila terpaksa menyerahkan dua anak kembar baru dilahirkannya kepada ‘pembeli.’ Itu kisah sedih mualaf warga Filipina mahu dikenali sebagai Irene, 28, yang mendakwa diperangkap sindiket penjualan bayi profesional yang mempunyai rangkaian hingga ke Filipina.
https://play.google.com/store/books/details/Feredea_Power_Misteri_Nelayan_Terperangkap_di_Alam?id=8AJ8AgAAQBAJMenurutnya, kisah duka itu bermula selepas dia berkenalan dengan seorang wanita Malaysia yang datang ke kampung halamannya di Zambales, Filipina, dua tahun lalu dan memperkenalkan diri sebagai ejen mencari pekerjaan. Irene berkata, tidak lama selepas itu, dia dan sepupu yang tinggal sekampung ditawarkan bekerja sebagai jururawat di sebuah hospital swasta di sini. -metro
Kesian pada ibu muda dari Filipina ni, dah la nak keluar diri dalam kesempitan hidup di negara dia, kena tipu plak dan anak kembar dia diculik. Sekarang ini orang curi budak, curi baby seram plak Feredea. Semoga kita semua terselamat dari jenayah ni. Tak dapat bayangkan bagaimana perasaan seorang ibu yang kehilangan anak.
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas