Saturday, January 18, 2014

Sihir Agas Halimunan dalam Mahkamah

Kuala Lumpur: “Ketika perbicaraan satu kes fasakh sedang berlangsung, tiba-tiba saya terdengar bunyi serangga seperti agas terngiang-ngiang di tepi telinga.” Demikian kata seorang hakim syarie di sebuah negeri di Pantai Timur yang menjadi mangsa sihir dipercayai dilakukan tertuduh kes diadilinya kerana mahu keputusan memihak kepada individu itu. Mengimbau peristiwa yang berlaku pada 2005, beliau yang mahu dikenali sebagai Hanif, 40-an, berkata, ketika kejadian beliau menghakimi kes seorang isteri menuntut fasakh daripada suaminya untuk bercerai. “Dalam kes itu, si suami tidak mahu bercerai manakala isteri pula membuat tuntutan fasakh atas sebab tertentu. “Ketika perbicaraan berlangsung, tiba-tiba saya terdengar bunyi serangga seperti agas di telinga kanan yang agak kuat dan jelas,” katanya. - hmetro
Iblis memang suka mencerai beraikan suami isteri. Jadi bersiap sedialah dengan berbagai dugaan. Semoga kita sentiasa berada di dalam lindungan Allah sentiasa.
Jom Sauna!
http://infojelita.blogspot.com/2013/06/kuruskan-badan-sepantas-3-hari-dalam_25.html
Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori. 
Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori 
Teknologi sauna pants infrared mampu membakar lemak di sekitar punggung dan paha denga hanya 10 min setiap hari
Sapukan losyen panas lavender, gerenti panas dan membakar lemak, dapat juga melembutkan kulit dan berbau harum

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas