Sunday, January 19, 2014

Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari Kongsi Imbasan Anak Dalam Kandungan

KUALA LUMPUR 17 Jan. - Pasangan pelakon dan pengacara, Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari mengesahkan desas-desus yang mengatakan mereka bakal menimang cahaya mata di laman instagram masing-masing. Sekeping gambar imbasan bayi mereka dalam usia sekitar hampir empat bulan juga dikongsi bersama peminat di laman berkenaan. Scha dalam perkara berkenaan mengucapkan syukur dengan rezeki yang dikurniakan. "Terima kasih buat semua yang selalu mendoakan kami dan moga semuanya berjalan lancar, amin," kata Scha dipetik melalui laman instagramnya yang disiarkan sekitar pukul 4 petang tadi. Sebelum ini, Scha dan Awal ada menyatakan hasrat untuk menimang cahaya mata memandangkan kedua-dua mereka sudah bersedia untuk bergelar ibu dan bapa. Pasangan pelakon selebriti popular ini diijabkabulkan pada 4 Mei 2012 di Hotel Pullman, Putrajaya Lakeside. - utusan. Sudah 4 bulan maknanya kandungan dah kukuh, ramai orang tak suka nak kongsi kehamilan di bawah 3 bulan sebab macam-macam boleh terjadi.
Semoga semuanya berjalan dengan lancar amin


Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas