Wednesday, January 22, 2014

Saida Sudah Ada Pengganti

Ketika menghadiri sambutan ulang tahun ke-35 Dato' siti Nurhaliza dan ke-10 Sitizone semalam, MH Online perasan kelibat seorang lelaki yang jarang dilihat di kalangan ahli keluarga mereka.  Kehadirannya juga menimbulkan tanda tanya pihak media. Ramai yang beranggapan adakah dia 'kekasih baru' kepada Saida iaitu kakak kepada Dato' Siti.

Dirisik hal itu kepada empunya diri, Saida tersenyum dan mengakui sedang mengenali lelaki yang berstatus duda itu. "Buat masa ini kami sedang mengenali hati budi masing-masing. Biarlah hubungan ini berjalan mengikut aturannya.  Seperti saya, dia juga mempunyai anak menerusi hubungannya terdahulu. Dia seorang yang berfikiran matang dan doakan agar hubungan ini dapat berjalan dengan lancar.  Malah, perbezaan usia juga bukanlah menjadi penghalang kepada hubungan ini," ujar Saida,38, mengenai usia jejaka itu yang empat tahun lebih muda daripadanya. - mediahiburan

Bukan senang nak cari pengganti sekirannya dah bercerai. Pengalaman pahit yang lampau akan menghantui diri untuk memulakan kehidupan yang lebih baik. Tapi, kalau asyik takut dengan masa lampau kita susah nak maju ke hadapan, mencari jodoh bukannya mudah. Kenalah banyak berdoa dan jangan sesekali putus asa dan harap. Duduk saja pun tak akan ada orang yang akan meminang. Kenalah usaha tapi ikut landasan yang sepatutnya.
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas