Tuesday, January 7, 2014

Rosma dan Khai AF1 dapat anak ke dua

Tahniah diucapkan kepada pasangan selebriti Khai dan Rosma yang telah selamat menimang cahayamata keduanya pada kira-kira jam 6.56 petang, Sabtu lalu. Berita gembira ini dikongsikan Rosma menerusi akaun Instagramnya dengan turut memuatnaik wajah comel anak keduanya itu.
"Inilah buah hati terbaru kami..skrg danish dh jd abg yeayy!!.. Tq kpd semua yg mendoakan rosma.alhamdulillah,rosma selamat bersalin pd hari sabtu,pukul 6.56ptg.name kami akan bg tau nanti yek."

Untuk rekod, pasangan ini telah memiliki seorang cahayamata lelaki bernama  Muhammad Amzar Danish yang dilahirkan pada 2009. - mediahiburan.
Semoga dimurahkan rezeki dan bahagia sentiasa amin.

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas