Wednesday, January 29, 2014

Pereka Fesyen Berebut Taja Baju Kahwin Syanie

PETALING JAYA: Pelakon dan bekas peserta program MasterChef Malaysia All Star, Syanie terkejut apabila ramai pereka fesyen terkenal tampil untuk menaja baju perkahwinannya dengan Nadi Putera Mohd Zainol pada 1 Mac depan. Syanie atau nama sebenarnya, Syaniza Hisham, 41, berkata, mereka berminat untuk berbuat demikian kerana saiz fizikalnya yang besar dan ingin menunjukkan kepada umum wanita berbadan sepertinya masih boleh berfesyen pada hari perkahwinan.


"Saya benar-benar terkejut kerana ramai yang ingin menaja baju pernikahan dan majlis resepsi saya nanti sehingga ada di antara mereka terpaksa saya tolak dengan baik kerana tidak memerlukan banyak persalinan pada hari itu nanti. Tidak sangka walaupun fizikal saya besar rupa-rupanya masih ada yang ingin menaja dan ingin melihat saya kelihatan cantik pada hari bahagia itu nanti," katanya kepada mStar Online.

Syanie ditemui pada majlis tayangan perdana program MasterChef Malaysia All Star episod terakhir di First Aveneu Bandar Utama di sini, malam Selasa.

Syanie dan Nadi Putera Mohd Zainol, 29, bakal disatukan di sebuah resort di Chenang, Pulau Langkawi, Kedah.

Dalam perkembangan sama, Syanie berkata, walaupun mengadakan majlis tersebut di Pulau Langkawi namun dia terharu apabila penaja lain seperti katering dan hiasan sanggup terbang ke sana bagi memastikan semua tersedia untuknya. "Alhamdulillah murah rezeki saya dan wang yang dapat dijimatkan dapat menampung kos penerbangan dan tempat tinggal untuk ahli keluarga sepanjang berada di sana nanti," katanya kepada mstar

Semoga bahagia, perkahwinan ini memanglah satu perjudian kita tak akan kenal suami kita selagi kita tak tinggal bersama selama lebih dari 5 tahun. Masa itu baru perkahwinan kita akan diuji. Perkahwinan yang sebenar adalah berlandaskan hanya kepada Allah. Kita berdoa sentiasa yang terbaik untuk diri kita dan sesama muslim. Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas