Monday, January 27, 2014

'Nyanyi depan wanita sahaja' - Mizz Nina


Petaling Jaya: Penyanyi Mizz Nina membuat keputusan untuk tidak mengadakan persembahan di hadapan penonton lelaki sekembalinya dari mengerjakan haji November lalu.
Isteri kepada vokalis kumpulan Hujan, Noh itu berkata, demikian selepas melancarkan bengkel sempena Hari Hijab Sedunia, di sini, semalam
Katanya, keputusan itu dibuat atas kesedaran sendiri dan tidak dipengaruhi oleh sesiapa.
“Saya akan menyanyi di hadapan penonton wanita saja. Keputusan itu saya buat selepas berhijrah.
https://play.google.com/store/books/details/Feredea_Power_Misteri_Nelayan_Terperangkap_di_Alam?id=8AJ8AgAAQBAJ“Suami menyokong keputusan saya. Saya tidak menyesal meninggalkan bidang muzik kerana sudah puas mengecapinya.
“Kini, saya ingin memberikan perhatian kepada butik dan juga syarikat produksi yang ditubuhkan sejak setahun lalu,” katanya - beritaharian.

Feredea memang respek dengan Mizz Nina yang benar-benar berhijrah dan tak mahu menyanyi di kalayak ramai. Namun, Tuhan dan berikan dia peluang untuk merasai bagaimana buat persembahan dengan muzik dia terdahulu dan buat konsert ke US lagitu ...Sekarang tiba masanya dia tumpukan kepada produksi muzik. Tahniah pada Mizz Nina semoga peroleh keberkata atas segala perngorbanan. 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas