Friday, January 10, 2014

Irma Hasmie dan Suami Tak Guna Pengasuh, Gilir-Gilir Jaga Anak

Bicaranya mengolah cerita, keletah anak yang semakin membesar membuatkan dirinya rindu jika ditinggalkan walaupun sebentar.

Katanya, dari awal lagi suami dan keluarga memberi galakan untuk menjaga sendiri Irfhan daripada diberi kepada pengasuh.

"Apa yang penting bagi saya ialah mengasuh dan melihat sendiri Irfhan membesar di depan mata. Itu merupakan perkara yang diberi fokus buat masa ini. Walaupun setiap hari menjaga dan mengasuhnya, saya masih rasa tidak puas kerana setiap hari pasti benda baharu yang muncul yang akan dilakukannya.

"Kami memang tidak ada pengasuh atau biar sesiapa jaga. Oleh itu, saya dan suami akan bergilir-gilir untuk menjaga anak," jelas Irma yang sentiasa mengukir senyuman sepanjang menjawab soalan pihak media.

Tambahnya, bukan dia tidak percaya pada orang ataupun ahli keluarga untuk menjaga buah hatinya itu, namun dia dan suami lebih suka untuk tidak menyusahkan sesiapa, terutamanya ahli keluarga.

Selain itu, isteri kepada Reza Syah Azmeer Mohd. Redzuan ini juga tidak menafikan penjagaan anak merupakan pengalaman yang mencabar buat dirinya. - kosmo
Memang respek tak guna pengasuh atau orang gaji di samping berkerjaya. Agak-agak laki dia ni kerja apa? Boleh pula jaga anak time Irma jadi pengacara. Entahlah!. Semoga bahagia dan berpuashati dalam menjaga anak di depan mata di samping mendapat rezeki. Tak ramai boleh buat camni.Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesanNo comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas