Thursday, January 23, 2014

Ibu tak sangka bayi 10 bulan temui ajal di rumah pengasuh
Putrajaya: Seorang ibu tidak menyangka pelukan erat anak bongsunya sebelum dihantar untuk asuhan pagi kelmarin, menjadi petanda bayi berusia 10 bulan itu akan meninggal dunia di rumah pengasuh.

Ibu bayi berkenaan, Norzilawati Ahmad Atik, 35, yang juga kakitangan kerajaan mengakui Muhammad Irsyad Alizan Mohd Yazid memang manja tetapi pelukan bayinya pagi kelmarin, dirasakan luar biasa kerana lebih erat hendak dihantar ke rumah pengasuhnya.

“Dia peluk saya dengan kuat. Saya sempat berkata padanya kenapa manja sangat ni dan dia terus peluk erat tanpa menyangka itulah petanda dia akan pergi buat selama-lamanya,” katanya ketika ditemui di rumahnya, di sini semalam. Beliau berkata, punca kematian Irsyad belum diketahui kerana hasil bedah siasat hanya akan diperoleh empat bulan lagi tetapi doktor memaklumkan ia tiada kaitan dengan tersedak susu atau terjatuh. - bharian
Sukar hendak di bayangkan betapa hancur hati ibu bila melihat anaknya mati di pangkuan orang yang diamnahkan menjaga anaknya. Tidak sesekali sama seorang ibu yang menjaga dan pengasuh yang menjaga. Tapi dalam situasi ekonomi yang sukar dengan harga barangan yang menaik, ibu terpaksa keluar untuk mencari nafkah. Semoga ibu ini tabah menghadapi dugaan dan insyallah akan digantikan yang lebih baik.


Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas