Wednesday, January 29, 2014

Ditetak dengan Pisau Sebab Berebut Harta Pusaka

Kota Bharu: Akibat perselisihan faham berkaitan harta pusaka, seorang peniaga diserang adiknya menggunakan senjata tajam disyaki pisau dalam kejadian di Kampung Gaung, Nilam Puri, dekat sini, kelmarin. Dalam kejadian jam 12.30 tengah malam itu, mangsa yang berusia 50 tahun menerima 13 jahitan di kepalanya. Sebelum kejadian, mangsa berada di rumahnya dan suspek yang berusia 40 tahun ke rumah mangsa dengan membawa kayu disyaki untuk merosakkan harta benda milik mangsa. Bagaimanapun, suspek beredar seketika menyebabkan mangsa mencarinya di kawasan berhampiran sebelum suspek tiba-tiba muncul semula dan menyerangnya. Sementara itu, Timbalan Ketua Polis Daerah Kota Bharu Superintendan Idris Abd Rafar ketika dihubungi mengesahkan menerima laporan kejadian itu.
https://play.google.com/store/books/details/Feredea_Power_Misteri_Nelayan_Terperangkap_di_Alam?id=8AJ8AgAAQBAJ“Siasatan awal mendapati suspek tidak berpuas hati dengan pembahagian harta pusaka arwah bapa yang berpihak kepada mangsa,” katanya - metro

Itulah akibat duit sanak saudara bergaduh, teringat cerita tiga abdul. Ada mesej yang ingin disampaikan dari P Ramlee pada kita semua. Kalau kita dapat harta pusaka tapi tak tahu nak uruskan duit, memang senang aja hilang dan kena tipu dengan bermacam orang terutama perempuan. Akhirnya sekejap aja jad kaya, papa kedana akhirnya.

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas