Saturday, January 18, 2014

Diana Danielle Kurus Mendadak Selepas Bersalin?


Jarang seorang wanita kembali kurus dengan cepat persis anak dara selepas melahirkan anak. Namun ia bukan masalah bagi pelakon jelita Diana Danielle Danny Beeson yang kini susuk tubuhnya tampak begitu kurus. Apatah lagi, Diana, 23, kini sudah memotong rambut ke paras bahu. Apabila disoal, dia berkata perubahan ini disebabkan dia terlalu sibuk menjaga anaknya Muhammad selain banyak bersenam. Muhammad, enam bulan, adalah hasil perkongsian hidup bersama pengarah dan pelakon, Farid Kamil Zahari, 33 - hmetro.
Kalau dah biasa nampak cantik di depan cermin, tiba-tiba nampak dah kurang menarik, jadi pulak selebriti, tekanan dari orang ramai menyebabkan ramai artis jaga badan sentiasa. Rezeki lah katakan, kalau tak cantik nanti siapa pulak nak bagi jobs jadi heroin ke...hehehe. Tahniah dengan kelahiran Muhamad semoga bahagia.


Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas