Monday, January 20, 2014

Che Ta Buat Laporan Polis, Orang Tipu Pereka Fesyen Guna Nama dia

Harian Metro edisi Jumaat lalu melaporkan yang Rozita Che Wan telah membuat laporan polis tentang aktiviti seorang lelaki yang menggunakan namanya untuk menipu seorang pereka fesyen dengan nilai kerugian RM19,000.Rozita Che Wan yang mendakwa mengenali individu terbabit berkata lelaki berkenaan telah memperdaya seorang pereka fesyen dengan menempak 70 pasang baju pengantin untuk majlis perkahwinan beliau di Kedah.“Padahal saya tak buat majlis bersanding di Kedah. Saya percaya lelaki penipu itu menggodam akaun Instagram saya dan menyamar sebagai saya untuk membuat tempahan dengan pereka fesyen terbabit,” ujar Rozita Che Wan.“Saya buat laporan polis bagi membersihkan nama saya dan bagi menghalang lelaki itu daripada terus menipu orang lain pula,” tambahnya lagi. (rtky/m)
https://play.google.com/store/books/details/Feredea_Power_Misteri_Nelayan_Terperangkap_di_Alam?id=8AJ8AgAAQBAJ
Orang zaman sekarang ni, nak tipu cukup pandai. Cubalah guna kebijaksaan itu untuk dapatkan duit dengan cara yang halal. Siap boleh godam hack account instagram orang lain, pasti menyamar plak jadi selebriti. Tak baik buat kerja-kerja camni, insyallah rezeki tu tak lama. Semoga dia insaf.


Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas