Thursday, January 16, 2014

Alif Satar Bakal Berkahwin 2014

Hubungan Alif dan Sha Dila telah pun mencecah usia 4 tahun. Kata Alif Satar kepada Harian Metro:-

Saya risau dan berdebar juga semalam (Selasa) sebab saya tak ikut rombongan merisik itu, tapi Alhamdulillah semua berjalan lancar Benda ini pun macam tiba-tiba sahaja terdetik.
Kami sudah berkawan empat tahun. Jadi saya rasa ia adalah keputusan paling tepat dan terbaik.Kami sudah selesa antara satu sama lain. Orang keliling pun sudah tengok kami ke sana dan sini berdua. Jadi tak syok juga orang cakap itu ini.

Cutenya bakal isteri Alif Satar. Inilah gadis yang berjaya mencuri hati Alif Satar namanya Sha Dila.  Mengikut abg nara  Alif Satar kini berusia 24 tahun manakala bakal isterinya ialah 30 tahun. Lelaki muda agaknya suka pada wanita matang, sebab lebih pandai mengambil hati dan lebih memahami agaknya. Tahniah semoga berkekalan


Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas