Monday, January 20, 2014

Adam Kena Marah Sebab Fanta

KUALA LUMPUR - "Today (18 Januari), Adam kena marah kerana Fanta (minuman)," rintih Aisyah, 14, anak sulung pasangan Malaysia yang ditahan di Sweden dalam entri terbaharunya di laman sosial Facebook.Menurut Aisyah, itu bukan kali pertama adik-adiknya dimarahi keluarga angkat itu, bahkan sudah berkali-kali.Adam, 11, difahamkan mempunyai masalah disleksia iaitu gangguan dalam pembelajaran.Ibu bapa kepada kanak-kanak itu, Azizul Raheem Awalludin, seorang pegawai Tourism Malaysia di Stockholm dan Shalwati Norshal, guru yang bercuti tanpa gaji, ditahan pada 18 Disember dan tahanan reman mereka dilanjutkan selama dua minggu lagi.Mereka ditahan oleh pihak berkuasa negara itu untuk siasatan kerana didakwa memukul tangan seorang daripada anak mereka yang tidak solat.- kosmo

Cantiknya Stockholm, Sweden. Di sinilah warga malaysia kena tahan sebab pukul anak tak solat. Kita pun tak tahu apa punca sebenar dan bagaimana cerita sebenar. Nak harapkan akhbar semata-mata memanglah tak boleh percaya seratus peratus. Apa yang benar, pasangan itu ditahan di Sweden. Satu hari nanti insyallah Feredea ingin ke sini. Tapi kenalah berjaga-jaga tak boleh pukul-pukul anak, nanti kena tangkap. Feredea pun bukannya jenis pemukul.

Sinar Jahitan


Blouse, Baju Muslimah, Dress, Jubah, Tops, Fesyen Terkini

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas