Thursday, December 26, 2013

Warga emas lahir bayi kembar

BEIJING - Seorang warga emas melahirkan sepasang  bayi kembar pada usia 60 tahun selepas menerima rawatan persenyawaan tabung uji (IVF) sekali gus menjadikan beliau wanita tertua melahirkan anak di China. Usaha itu dilakukan selepas, Sheng Hailin, 63, kehilangan anak perempuan sulung selepas mengalami keracunan gas ketika usia 20-an. "Bagi meneruskan hidup dan menghilangkan kesunyian,  saya membuat keputusan untuk mempunyai anak walaupun pada usia begini," katanya dalam laporan AFP. Inilah hasil kelebihan IVF, dah tua pun boleh dapat anak kembar lagi tu...ada sesetengah orang muda, 20an dah cuba bayi tabung uji masih lagi tak berjaya. Orang tua 60an ni pula yang dapat. Aku pasti dia mesti ada ambil suppliment ginseng-ginseng hehehe.

Tawaran Hebat! Diskaun!
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas