Monday, December 16, 2013

Suami Minta Orang Ramai Cari Isteri Dilarikan Bomoh

PAGOH - Seorang ahli perniagaan hidup tidak tenteram mengenangkan nasib isterinya yang didakwa dilarikan oleh seorang bomoh sejak lebih sebulan lalu berserta wang hasil jualan buah-buahan yang dianggarkan mencecah RM20,000.
Lelaki yang hanya dikenali sebagai Azman dikenali oleh Rozman Jamil, 46, dan isterinya Zainon Ibrahim, 41, ketika pasangan tersebut bercuti di Pulau Besar, Melaka pada Jun lalu.

Rozman Jamil, 46, dari Kampung Jawa, Panchor di sini berkata, ketika mereka sedang makan di pusat percutian itu, Azman yang muncul secara tiba-tiba terus menawarkan diri kononnya untuk membantu melariskan gerai buah-buahan mereka yang diusahakan di Hentian Rehat dan Rawat (R&R) Lebuh Raya Utara Selatan, Pagoh. - kosmo
Ini satu pengajaran buat kita semua, jangan sesekali terpedaya dengan bomoh2 ni...kalau nak niaga biarlah jujur dan ikhlas kerana Allah, bukan nak laris semata-mata. Bomoh2 ni tak payah la nak pecaya. Nak dapat lebih untung kerja keras dan fikir kreatif.


Penaja

Sinar Jahitan


Blouse, Baju Muslimah, Dress, Jubah, Tops, Fesyen Terkini

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas