Monday, December 23, 2013

Kejadian Berdarah di Danok

SADAO (Selatan Thailand) - Pekan Danok di sini semalam dicemari insiden berdarah apabila empat bom jangka buatan sendiri meledak hingga mengakibatkan 24 individu cedera parah selain memusnahkan kenderaan dan merosakkan bangunan. Kejadian pukul 10.30 pagi waktu tempatan (11.40 pagi waktu Malaysia) itu menggegarkan bandar yang terletak di sempadan Danok dan Padang Besar, Thailand hingga mencetuskan kekecohan dengan teriakan orang ramai yang berlari untuk menyelamatkan diri.
Difahamkan, setakat ini, tiada rakyat Malaysia yang terlibat dalam kejadian yang pertama kali berlaku di bandar bersebelahan Bukit Kayu Hitam, Kedah itu namun pihak berkuasa kedua-dua negara sedang bekerjasama bagi mengenal pasti mangsa terkini insiden tersebut - kosmo
Inilah yang orang nak pergi Danok sangat tu...nak berhibur

Ini plak kalau nak beli baju shopping, kedai pun tak la lawa sangat


http://infojelita.blogspot.com/2013/12/misteri-nelayan-terperangkap-alam-duyong.html
Pada awal niat Mustafa hanyalah untuk mendapat kepastian dan mencuba keberanian. Akhirnya dia sendiri sedang berada dalam dilema terperangkap di alam duyong yang serba asing baginya. Cabaran demi cabaran ditempoh, misteri sejarah dirinya sendiri terungkai di dasar lautan. Siapa yang patut dikorbankan bila ancaman datang menjelma dirinya atau orang-orang asing yang tidak pernah diketahui selama ini.

.
No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas