Tuesday, December 17, 2013

Gambar Zizie dan Bung Sambut Ulang Tahun PerkahwinanMajlis bertemakan hitam dan putih ini turut dihadiri oleh ahli keluarga Zizie yang lain seperti ibunya, Khaty Fauziah serta adik beradik lain, Samzy Fuzeete dan Jozieta.  Rakan artis, Zahida Rafik juga kelihatan memeriahkan majlis ini. Semoga bahagialah hingga ke akhir hayat. YB Bung nampaknya seorang yang begitu romantis sekali ...hehehe sesetengah lelaki nak sambut ulangtahun pun tak da ... tahniah semoga dapatlah cahaya mata buat penyeri dan pewaris harta2 yang banyak ni...
http://infojelita.blogspot.com/2013/12/misteri-nelayan-terperangkap-alam-duyong.html
Pada awal niat Mustafa hanyalah untuk mendapat kepastian dan mencuba keberanian. Akhirnya dia sendiri sedang berada dalam dilema terperangkap di alam duyong yang serba asing baginya. Cabaran demi cabaran ditempoh, misteri sejarah dirinya sendiri terungkai di dasar lautan. Siapa yang patut dikorbankan bila ancaman datang menjelma dirinya atau orang-orang asing yang tidak pernah diketahui selama ini.

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas