Friday, December 13, 2013

Gambar Zain dan Che Ta Selamat Bernikah


Segala debaran sudahpun berakhir apabila tepat jam 9.04 malam kelmarin apabila bekas ratu cantik dan pelakon Rozita Che Wan atau Che Ta, sah bergelar isteri kepada pelakon kacak, Zain Saidin,  
Pasangan yang sama cantik dan sepadan itu melafazkan kesyukuran yang tidak terhingga apabila hasrat untuk menjalani kehidupan bersama sehingga ke akhir hayat termakbul sudah. “Rasa lega itu terus menjelma selepas saya mendirikan solat sunat dua rakaat dan saya bersyukur teramat sangat kepada Yang Maha Esa kerana saya kini sudah menjadi suami dan bapa. Dengan perkahwinan ini, Ita tidak perlulah bekerja keras lagi. Jika sebelum ini setiap hari di ke lokasi penggambaran, sekarang dia boleh berehat dengan mengambil tawaran berlakon satu atau dua saja dalam sebulan. 
Baik nampaknya Zain ni..seorang yang penyayang....semoga perkahwinan ini kekal selamanya..amin

sekarang nak romantik camne pun dapat pahala...
Sinar Jahitan
Jom klik jubah, dress blouse, murah, cantik terus dari pemborong!
No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas