Monday, December 16, 2013

Gambar Wan Maimunah Kahwin

Wah! pulut kuning....sedap yummy makan dengan rendang ayam....pergh...

Bila dah besar ni, restu anak-anak pulak kena ambil ....kalau anak bergaduh makbapa pun susah hati nak kawin...dah jadi terbalik...hehehe

Dah berumur pun dapat merasa duduk di atas pelamin yang dihias indah ....

 Pelakon Wan Maimunah telah selamat diijabkabulkan bersama seorang usahawan, Makpol Saimon, 53, dengan mas kahwin membimbing ke jalan yang diredhai Allah di Tropical Inn, Johor bahru kira-kira jam 8.20 malam, semalam.

Pasangan ini selamat dinikahkan dengan sekali lafaz oleh Penolong Pengarah Bahagian Pentadbiran Undang-undang Syariah, Jabatan Agama Johor, Makhadzir Abdan dengan berwalikan adik pengantin perempuan, Wan Hamzah.

Wan Maimunah  yang tidak dapat menahan sejurus selesai lafaz akad nikah menerima sebentuk cincin dan seutas gelang bagi upacara membatalkan air sembahyang.
“Ibu bersyukur kerana di usia begini masih ada yang sudi menjadi teman hidup untuk ibu menumpang kasih. Ibu juga tidak mengharapkan wang ringgit dan harta dunia kerana ia tidak akan kekal.

“Diberi wang berpuluh ribu sekalipun ia akan pupus, tetapi tunjuk ajar ke jalan Allah itu akan kekal hingga ke akhir hayat. Ibu juga berterima kasih kepada semua yang mendoakan kebahagiaan ibu bersama suami,” ujar Wan yang menjelaskan kisah disebalik mas kahwinnya.

Dalam pada itu, Makpol tidak menghalang Wan Maimunah itu untuk terus aktif dalam bidang seni malah menyerahkan kepada isterinya itu untuk membuat pilihan.  - media hiburan
Semoga bahagia hingga ke akhirnya amin.....

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas