Monday, December 2, 2013

Gambar Salima AF kahwin dengan Ustaz Syed Abd Kadir


Hujung minggu lalu Salima telah pun selamat bergelar isteri kepada seorang pendakwah terkenal iaitu Ustaz Syed Abd Kadir Syed Hussin Aljoofre. Difahamkan Salima ialah isteri kedua buat ustaz yang telah mempunyai 3 cahaya mata bersama isteri pertamanya.

-----------
Aku sekadar nak bagi nasihat la pada ustaz2 kat negara kita ni, tak salah nak kawin lebih, tapi ikutlah sunnah rasulullah saw, dia kahwin semuanya janda - janda tua dan beranak pinak yg perlukan sokongan untuk teruskan hidup, nanti orang agama lain salah tafsir, islam ni macam ini lah itulah....

---------------------
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas