Sunday, December 8, 2013

Gambar Anak Erra pakai rambut palsu mamanya

Pose fav Aleesya... Semua dikepala itu adalah "milik mom" ... But she insist nak pakai  - Erra

Memang sebijik macam mamanya erra fazira yang comel, tak sabar nak tengok baby ni bila dia besar nanti...rasanya mungkin erra tak galakkan anaknya masuk dalam lakonan, sebab aku tengok tak ada pun anak dia berlakon. cute sangat semoga menjadi anak yang solehah pada ibunya. amin

Penaja

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas