Tuesday, December 31, 2013

Felixia Yeap Selesa Berhijab Walaupun Belum Peluk Islam
Felixia gemar memakai hijab kerana Felixia sukakan ketenangan dan rasa selamat yang diberinya...bukannya untuk menberi peluang kepada orang ramai untuk membuatkan Felixia tidak selesa dengan pelbagai paksaan dan tekanan terhadap isu-isu agama.

Felixia masih lagi berjinak, masih lagi belajar, dan masih mahu jatuh cinta mengikut kerelaan dan keikhlasan...langkah demi langkah. Bukan atas paksaan atau tekanan yang diberi orang ramai.

Berilah Felixia masa yang lebih banyak untuk memahami sepertimana Felixia jatuh cinta dengan pemakaian hijab dan memahami keindahan seseorang wanita berhijab...

Sabar itu bukankah separuh daripada iman? - https://www.facebook.com/felixia.yeap.fanpage
Rasa kagum dengan perubahan Felixia Yeap, dari gadis model playboy hingga menjadi model muslimah. Aku ingat dia pakai hijab masa modeling saja, tapi sebenarnya dia keluar rumah pun pakai hijab. Menariknya dia masih lagi belum memeluk Islam sepenuhnya. Tapi sudah biasa dengan kata-kata insyallah dan alhamdulillah. Semoga hatinya terbuka, hanya Allah yang Maha Mengetahui. 

Jom klik fesyen  muslimah terkini


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas