Saturday, December 7, 2013

Ella Hamil?


Maklumlah orang baru kahwin ni, selalau kena sindrom ni, biasalah tu, bila dah kahwin bila plak nak mengandung? hehehe...Tapi tengok dah lama-lama tu..orang dah tak tanya lagi dah...
Semoga Ella dikurniakan cahaya mata amin...

Bukan mudah bagi seorang wanita untuk hamil pada usia 40an..tapi tiada mustahil.








Penaja
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas