Thursday, December 19, 2013

Beego dan Linda Hashim Fokus Pada Kandungan

Raut wajah yang terpamer ketika sesi fotografi ini sudah cukup menggambarkan kebahagiaan yang sedang dikecapi oleh pasangan ini. Tidak salah dikatakan Beego dan Linda Hashim kini sedang meniti saat-saat indah dan bahagia dalam perkahwinan mereka. Berkongsi perkembangan terkini, Linda yang menyerlah menerusi watak Toh Puan Norasyikin dalam filem Tanda Putera memberitahu dirinya kini banyak menghabiskan masa berehat di rumah.“Saya tak ambil lagi tawaran berlakon memandangkan perut semakin besar dan tak boleh disembunyikan. Ada juga produser yang tak tahu saya sedang mengandung berikan tawaran berlakon, akhirnya ‘job’ itu saya berikan pula kepada rakan-rakan artis lain. - hmetro...
Kalau sapa-sapa pernah tengok citer Tanda putera mesti kenal dengan watak Toh Puan ni...aku dah tengok best juga dia berlakon jadi mak2 gituw..tahniah.

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas