Tuesday, December 24, 2013

Anak Derhaka Dapat Balasan Masuk Lokap

KOTA BHARU – Seorang remaja berusia 19 tahun tergamak memukul ibu kandungnya sendiri dengan sebatang kayu penyapu dan mendera mental wanita itu setiap hari dengan aksi lucah terhadap mangsa di rumah mereka di Lundang di sini. Remaja tersebut bagaimanapun berjaya ditahan polis pada hari yang sama setelah memukul ibunya yang merupakan seorang guru itu dengan sebatang kayu penyapu kira-kira pukul 6.30 petang Sabtu lalu. Menurut Ketua Polis Daerah Kota Bharu, Asisten Komisioner Azham Othman, semasa kejadian, pekerja kilang itu telah mengamuk dan memukul ibunya yang berusia 54 tahun di punggung sebelah kiri, di atas belakang dan di bahu sebelah kiri. - kosmo. Semoga remaja ini insaf. Syurga anak pada restu ibubapa, kalau derhaka memanglah hidup akan merana. Infrared Sauna Pants
Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Kuruskan Badan Dengan Pantas
Jom Sauna!
Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori. 
Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori 
Teknologi sauna pants infrared mampu membakar lemak di sekitar punggung dan paha denga hanya 10 min setiap hari
Percuma losyen panas lavender, gerenti panas dan membakar lemak, dapat juga melembutkan kulit dan berbau harumNo comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas